SZEK

Tegnap konferencia és tisztújító közgyűlés a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért egyesületben. Tavasszal nagy, áttekintő konferenciákat szoktunk rendezni, ősszel pedig valamilyen speciális témára koncentrálunk, ami ez alkalommal a logisztika volt, természetesen az elektronikus kereskedelem nézőpontjából.

Egy előadás a Magyar Posta CEP üzletágáról, egy kerekasztal e-kereskedelmi vállalkozások logisztikai tevékenységéről. A beszélgető partnerek logisztikai szempontból különleges árucikkekkel foglalkoznak. Előadás a vonalkódos és az RFID-s logisztikai, készletgazdálkodási rendszerekről: technikai lehetőségek, gazdaságossági megfontolások, várható eredmények. Problémafelvető bevezető (tartsuk házon belül a kiszállítási tevékenységet, vagy inkább szervezzük ki) után újabb kerekasztal nagy, nemzetközi logisztikai cégek vezető munkatársaival.

A konferencia után tisztújító közgyűlés. Az első elnökség mandátuma (2005-2008) lejárt. Beszámoló után választás és programhirdetés. Az új elnök Kis Ervin Egon. Az új elnökség először december elején ül össze.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.